تفاوت خرمای خشک با خرمای تازه چیست؟ بزرگترین تفاوت مربوط به زمان برداشت آنها است.
خرمای خلال (خرمای نارس) به رنگ زرد و دارای گوشت بسیار غلیظ و سفت است. آنها رطوبت بالایی دارند و کمی شیرین و بسیار آبدار هستند. به طور کلی فقط به عنوان تنقلات تازه خوب است. با این حال، خرمای رسیده و خرمای خشک را میتوان تقریباً به همه روشها استفاده کرد. قبل از رسیدن به خرمای رطب ماندگاری بسیار کوتاهی دارد.
خرمای رطب (خرما رسیده) دارای رنگ قهوهای روشن، بسیار آبدار و فوقالعاده شیرین است. آنها بافت نرمتر و طعمی شبیه کارامل دارند. خرمای تمر (خرمای خشک) با خرمای تازه کاملاً متفاوت است. آنها حاوی کمترین میزان رطوبت هستند و اصلا آبدار نیستند. از دست دادن رطوبت همچنین باعث غلیظ شدن قندها و تولید میوه خشک بسیار شیرین شده است.
خرمای خشک نیز رنگ بسیار تیره و عموماً بافت نسبتاً سفت با پوست چرمی ضخیم دارد. فقط باید در برخی موارد دوباره هیدراته شود، مانند زمانی که اسموتی درست میکنید یا در دسر مینوشید.